3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Quote tekst nederlands

Rodenburg wil graag met u meedenken voor de oplossing van uw logistieke probleem. Of het nu gaat om het pure transport van A naar B of om de organisatie van uw goederenstroom.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Historie tekst

Historie Rodenburg Transport

Op 1 november 1966 is transportbedrijf Rodenburg opgericht door meneer en mevrouw Rodenburg. Er werd een vrachtauto gekocht en er werd begonnen met het vervoeren van melkbussen.

Van vervoeren van veevoeder tot transport van recycling en transport van caravans internationaal

Al snel werden de werkzaamheden uitgebreid met het vervoeren van veevoer en later ook gasflessen. Er werd personeel aangenomen en het wagenpark werd uitgebreid. In 1979 werden de eerste glasbakken in Nederland geplaatst voor het inzamelen van glas. Rodenburg werd benaderd voor het ledigen van glasbakken. Al snel groeide het bedrijf uit tot een specialist hierin, later werd dit uitgebreid met het ledigen van papier en kledingbakken. Een specialisme dat tot op heden nog steeds wordt uitgevoerd. Halverwege de jaren 80 werd gestart met overige transporten ten behoeve van de recycling van glas. Dit omvat het rijden van zowel het verwerkte als niet verwerkte glas van en naar de glasrecyclingfabriek. Begin jaren 90 startte het bedrijf met een ander soort specialistisch vervoer; het vervoeren van caravans.In de beginjaren werden met enkele auto’s internationale transporten verricht van caravans, speedboten en andere voertuigen.

Rodenburg Transport beschikt over een zeer uitgebreide wagenpark

Eind jaren 90 werd bewust gekozen voor groei in het internationale transport. Het wagenpark werd uitgebreid en de transporten werden uitgebreid met het vervoer van campers, vouwwagens, busjes, auto’s en veel later ook trucks. Nu is het bedrijf na 40 jaar uitgegroeid tot enerzijds specialist in het verrichten van transporten ten behoeve van glas-, papier- en kledingrecycling en anderzijds als specialist in het vervoeren van alle producten die kunnen rollen in Europa.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.