3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Belgie

Rodenbrug voor uw transport naar Belgie of een ander land in Europa

Transport van campers en wagens van en naar Belgie laten verzorgen? Of juist transport van trucks of caravans van Belgie naar ons land of een ander land in Europa uitbesteden? Rodenburg voorzien graag in uw transportwensen. Wij verzorgen transport voor opdrachtgevers van landen in heel Europa. Wij zijn dé verbindende factor tussen verschillende bedrijven. Zo vervoeren wij campers van fabrikanten in Belgie naar dealers in ons land. Door jarenlange ervaring in de transport wereld en passie voor het vak zijn wij een betrouwbaar bedrijf om verschillende producten op hun plaats van bestemming te leveren. Dit doen wij op een zo efficiënt mogelijk wijze zodat we scherpe tarieven kunnen rekenen.

Transport België meer dan alleen transporteren

Naast het transporteren van campers, caravans en auto’s uit Belgie naar ons land kunnen wij transport ten behoeve van recycling van glas, papier en kleding verzorgen. Afhankelijk van het materiaal zetten wij passende wagens in die containers kunnen ledigen. Zo hebben wij speciale auto’s met kleppen voor het inzamelen van papier. Voor het ledigen van glasbakken hebben wij speciale containers om zodoende iedere kleur glas apart in te zamelen. Ook kunnen wij kledingcontainers ledigen met aangepaste auto’s. Al onze transport diensten verzorgen wij in Belgie en andere landen binnen Europa. Voor binnenlands vervoer gelden de Algemene Vervoerscondities (AVC) 2002.

Nationaal en internationaal transport van en naar België

Of het nu gaat om transport in Belgie of een ander land. Wij verzorgen nationaal en internationaal transport. Hierbij kunt u denken aan:

  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Nederland
  • Benelux

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen of het contactformulier invullen. Wij staan u snel te woord.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Transport naar Belgie of een ander land in Europa door Rodenburg
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring