3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Luxemburg

Transport naar Luxemburg door Rodenburg Transport

Transport nodig voor het vervoeren van campers en wagens vanuit of naar Luxemburg? Dan is Rodenburg Transport het bedrijf waarnaar u op zoek bent! Rodenburg voorzien graag in uw transportwensen door heel Europa. Momenteel verzorgen wij transport voor opdrachtgevers van landen in heel Europa. Wij vervoeren al jaren transporten uit van fabrikanten in Luxemburg naar fabrikanten in Nederland. Wij zijn dan ook de verbindende factor tussen vele bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring in de transport wereld en passie voor het vak zijn wij een betrouwbaar bedrijf om verschillende producten op hun plaats van bestemming te leveren. Dit doen wij op een zo efficiënt mogelijk wijze zodat we scherpe tarieven kunnen rekenen.

Recycling transport

Naast het transporteren van campers, caravans en auto’s uit Luxemburg naar Nederland kunnen wij ook transport uitvoeren voor de recycling van glas, papier en kleding. Afhankelijk van het materiaal zetten wij passende wagens in die containers kunnen legen. Zo hebben wij speciale auto’s met kleppen voor het inzamelen van papier. Voor het legen van glasbakken hebben wij speciale containers om iedere kleur glas apart in te kunnen zamelen. Ook kunnen wij kledingcontainers legen met speciaal geschikte auto’s. Al onze transport diensten verzorgen wij in Luxemburg en andere landen binnen Europa. Voor binnenlands vervoer gelden de Algemene Vervoerscondities (AVC) 2002.

Nationaal en internationaal transport

Of het nu gaat om transport in Luxemburg of een ander land. Wij verzorgen nationaal en internationaal transport. Hierbij kunt u denken aan:

  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Nederland
  • Benelux

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen of het contactformulier invullen. Wij staan u snel te woord.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Transport naar Luxemburg of een ander land in Europa door Rodenburg
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring