3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Frankrijk

Truck transport naar Frankrijk, Nederland of de rest van Europa

Truck transport toevertrouwen aan een gespecialiseerd transportbedrijf naar Frankrijk? Een truck van A naar B laten vervoeren in binnen- of buitenland? Rodenburg is al vele jaren gespecialiseerd in truck transport en zoekt ten alle tijden naar de beste en voordeligste oplossing voor de klant. Speciaal voor truck transport beschikken wij over alle benodigde technische knowhow om dit zonder schade en problemen uit te laten voeren. Ons team bestaat uit goed opgeleide chauffeurs die alle mogelijke voertuigconfiguraties kunnen laden. Zelfs hoge trucks kunnen wij zonder problemen vervoeren met speciaal truck transport. Met de benodigde vergunningen weten wij als geen ander waar wij rekening mee moeten houden.

Hoge truck transport

Ook speciaal truck transport verzorgen wij van Frankrijk naar Nederland. Deze ladingen zijn meestal te:

  • Hoog
  • Zwaar
  • Breed
  • Lang

Naast truck transport kunnen wij andere voertuigen vervoeren door heel Europa. Caravans, campers en auto’s vervoeren wij op afgesproken tijd voor de klant. Voor verschillende logistieke problemen in Frankrijk en omgeving denken wij met onze klant mee.

Truck transport op maat

Rodenburg verzorgd truck transport op maat in Frankrijk, de rest van Europa. Wij beschikken over ervaren chauffeurs en goed onderhouden wagens die aangestuurd worden door professionele planners. Graag nemen wij de volledige verantwoordelijkheid van truck transport. Al vele jaren komen klanten bij ons terug. Dit komt mede door enkele voordelen. Zo werken wij verantwoordelijk en professioneel, met goed onderhouden materieel en bieden wij marktconforme tarieven. Benieuwd naar deze tarieven? Neem contact met ons op.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.

Stel uw vraag

Truck Transport | Frankrijk

Truck transport naar Frankrijk, Nederland of de rest van Europa