3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Vervoeren van auto's

Vervoeren van auto's in binnen- en buitenland.

In 1966 is het transportbedrijf Rodenburg opgericht. Lang werd er voornamelijk veevoer, melkflessen en gasflessen vervoert. Maar in de jaren 90 werd het bedrijf uitgebreid met het vervoeren van auto's. Door het vervoeren van auto's ging Rodenburg ook internationaal transporteren. Naast het vervoeren van auto's, werden er ook campers, caravans, vouwwagens en busjes getransporteerd.

Vandaag de dag transporteert Rodenburg vele goederen. Zo verzorgen wij het vervoeren van auto's, trucks, caravans en campers en verzorgen wij het transport omtrent recycling van glas, papier en kleding. Voor het vervoeren van auto's beschikken wij over de juiste vervoersmiddelen. Wij hebben ervaren chauffeurs op het gebied van het vervoeren van auto's die uiterst bekwaam zijn in het laden en lossen van de voertuigen. Zo kunnen wij het vervoeren van auto's schadevrij verrichten.

Het vervoeren van auto's is één van de specialisaties van Rodenburg. Hiervoor doen wij alles om het vervoeren van auto's schadevrij en op schema te verrichten. De kwaliteit van het vervoeren van auto's is middels het ISO-9001:2000 certificaat gewaarborgd.

Vervoeren van auto's volgens de hoogste kwaliteitsnorm.

Wenst u meer informatie te ontvangen over vervoeren van auto's, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Vervoeren van auto's in binnen- en buitenland.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring