3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Quote tekst nederlands

Rodenburg wil graag met u meedenken voor de oplossing van uw logistieke probleem. Of het nu gaat om het pure transport van A naar B of om de organisatie van uw goederenstroom.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Internationaal Transport Tekst

Ruime ervaring in Internationaal Transport

Rodenburg beschikt over een ruime ervaring in het vervoeren van voertuigen. Hierbij staan een aantal onderwerpen hoog in het vaandel; de producten schadevrij vervoeren, afspraken nakomen en nauw overleg plegen met de klant. Hieronder ziet u een overzicht van de producten die door ons kunnen worden vervoerd, tevens kan Rodenburg zorgdragen voor de opslag van onderstaande producten.

Caravans en campers veilig en schadevrij vervoeren

Het vervoeren van caravans en campers is een specialisme dat Rodenburg dagelijks uitvoert. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om caravans en campers veilig en schadevrij te vervoeren.

Rodenburg heeft alle vergunningen om Trucks te mogen vervoeren

Voor het vervoeren van trucks is de benodigde technische know-how aanwezig. Alle mogelijke voertuigconfiguraties kunnen worden geladen, onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om deze transporten uit te voeren. Ook hoge trucks kunnen zonder problemen worden vervoerd, Rodenburg beschikt hiervoor over de benodigde vergunningen.

Auto's of lichte bedrijfvoertuigen laat u vervoeren door Rodenburg Transport

Om uw auto’s of lichte bedrijfsvoertuigen te kunnen vervoeren beschikt Rodenburg over de juiste vervoersmiddelen. De chauffeurs zijn uiterst bekwaam in het laden en lossen van de voertuigen om zodoende de voertuigen schadevrij van A naar B te brengen.

Voor grensoverschrijdend vervoer gelden de CMR condities

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.