3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Auto Transport

Auto transport met goed opgeleide chauffeurs en goed onderhouden wagens

Auto transport in binnen en buitenland? Personenauto’s of bestelwagens van A naar B laten vervoeren? Per jaar worden er vele auto’s vervoerd door de wagens van transportbedrijf Rodenburg. Graag denken wij mee met onze klanten over hun logistieke problemen. Naast auto transport verzorgen wij een dienstenpakket met een specialistisch karakter. Zo zijn wij actief in het vervoeren van voertuigen door heel Europa en transporten ten behoeve van recycling van verschillende afvalsoorten. Papier, kleding en glas transporteren wij regelmatig. Autotransport op een goedkope en veilige manier laten regelen? Neem dan contact met ons op.

Auto transport in de breedste zin van het woord

Rodenburg verzorgd auto transport in de breedste zin van het woord. Dit doen wij op zowel nationaal als internationaal gebied. Met goed opgeleide chauffeurs en goed onderhouden wagens kunnen wij verschillende voertuigen van A naar B transporteren. Doordat wij beschikken over de benodigde ervaring en vergunningen verzekeren wij veilig transport. U bepaalt als klant waar en wanneer wij de voertuigen op moeten halen en waar deze afgeleverd moeten worden.

Auto transport van verschillende personenwagens

Autotransport is bij ons in goede handen. Wij verzorgen auto transport van verschillende soorten personenwagens. Hierbij bieden wij verschillende voordelen:

  • Veilig vervoeren
  • Schadeloos transport
  • Afgesproken planning
  • Binnen- en buitenland
  • Voordelig uw auto transporteren

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan voor auto transport.

Maak a.u.b. uw keuze

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.

Stel uw vraag

Auto Transport

Auto transport met goed opgeleide chauffeurs en goed onderhouden wagens