3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Polen

Caravan transport Polen een andere plaats in Nederland of Europa

Caravan transport Polen naar een andere plaats in Nederland of Europa? Voor caravan transport op een betrouwbare, veilige en goede manier moet u beslist bij Rodenburg zijn. Rodenburg verzorgd voor klanten in binnen- en buitenland caravan transport. Wij brengen caravans van fabrikant naar dealer. Met onze speciaal ingerichte wagens kunnen wij naast caravan transport, transport van andere voertuigen verzorgen. Auto’s, bedrijfswagens en campers zijn wij ons in goede handen. Bij ons staan een aantal onderwerpen hoog in het vaandel: de producten schadevrij vervoeren, afspraken nakomen en nauw overleg plegen met de klant. Dit verzorgen wij in Polen en daarbuiten.

Caravan transport als specialiteit

Caravan transport is één van de specialiteiten van ons transportbedrijf Polen. Het vervoeren van caravans en campers is een specialisme dat Rodenburg dagelijks uitvoert. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om caravans en campers veilig en schadevrij te vervoeren. Daarnaast hebben wij goed onderhouden wagens die ervoor zorgen dat uw vracht veilig van A naar B wordt vervoerd. Caravans en campers moeten met de nodige zorg en aandacht worden vervoerd. Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Transport van fabrikant naar caravandealer

Rodenburg verzorgd transport Polen en omgeving van de fabrikant naar de caravandealer. Dit doen wij:

  • Met eigen wagens
  • Met goed opgeleide chauffeurs
  • Met de benodigde vergunningen
  • Met zorg voor veiligheid

Wij bieden beslist dé oplossing voor vervoer van caravans. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen persoonlijk uw vragen beantwoorden en wensen bespreken.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Caravan transport Polen een andere plaats in Nederland of Europa
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring