3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Exceptioneel transport van A tot Z

Exceptioneel transport van A tot Z.

Rodenburg is een transportbedrijf wat exceptioneel transport tot in de puntjes verzorgt. Wij bieden diverse pakketten aan met daarin onze specialistische diensten, waaronder het verzorgen van exceptioneel transport. Wij vervoeren producten door heel Europa. Ook exceptioneel transport verzorgen wij door geheel Europa.

Wij transporteren voornamelijk auto's, trucks en caravans. Daarnaast vervoeren wij ook alles ten behoeve van recycling van glas, papier en kleding. Sommige van deze goederen vragen om exceptioneel transport. Goederen met een unieke vorm, samenstelling of afmeting vraagt om exceptioneel transport. Zo kunt u denken aan exceptioneel transport voor brede woonwagens.

Wij verzorgen het exceptioneel transport van A tot Z. Bij exceptioneel transport komt heel wat meer kijken dan van A naar B rijden. Er gaat een lang voorbereidingstraject aan vooraf, waarbij onder andere wordt gekeken naar de afmetingen en het gewicht van het exceptioneel transport en de route wordt verkend op haalbaarheid.

Exceptioneel transport verzorgt door Rodenburg

Wenst u meer informatie te ontvangen over exceptioneel transport , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.

Stel uw vraag

Exceptioneel transport van A tot Z

Exceptioneel transport van A tot Z.