3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Ondergrondse Containers Ledigen

Ondergrondse containers met glas, papier of kleding

Ondergrondse containers met glas, papier of kleding? Rodenburg is o.a. gespecialiseerd in het transporteren tbv recycling van papier, kleding en glas. Als transportbedrijf zijn wij u dan ook van dienst met ondergrondse containers ledigen. Ook zijn wij gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport. Zo vervoeren wij voertuigen door heel Europa. Of het nu gaat om de lediging van uw afvalcontainer of het vervoeren van uw truck, wij bieden passende transportoplossingen. Voor uw logistieke probleem hebben wij een oplossing. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over ondergrondse containers ledigen? Neem gerust contact op, we staan graag voor u klaar.

Wagens om ondergrondse containers te ledigen

Ondergrondse containers worden steeds vaker gebruikt. Rodenburg kan u van dienst zijn met het ledigen van ondergrondse containers. Hierbij kan het gaan om:

  • Kleding
  • Papier
  • Glas

Wij beschikken over eigen wagenpark met autolaadkranen met bijbehorende hydraulische systemen om verschillende soorten containers te kunnen ledigen.

Ondergrondse containers ledigen en transporteren

Het transporteren en ledigen van ondergrondse containers vereist de juiste vaardigheden en kennis. Onze chauffeurs kunnen verschillende soorten containers ledigen ten behoeve van recycling van verschillende grondstoffen. Wij verzorgen dit al meer dan 25 jaar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website, ook staan we u graag telefonisch te woord.

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.

Stel uw vraag

Ondergrondse Containers Ledigen

Ondergrondse containers ledigen in de buurt van [PLAATSNAAM] door een deskundig transportbedrijf