3 op een rij
20190808_190813
ledigen containers
Transport

Transport met een specialistisch karakter

Transport bedrijf nodig voor het vervoeren van auto’s, caravan, campers of bedrijfswagens? Transport van afval laten regelen? Bespreek dan wat de mogelijkheden zijn bij transport bedrijf Rodenburg. Als middelgroot transport bedrijf houden wij ons al vele jaren bezig met een breed dienstenpakket als het gaat om transport. De verschillende werkzaamheden op het gebied van transport hebben stuk voor stuk een specialistisch karakter. Daarom moet dit met de nodige zorg en aandacht uitgevoerd worden. Of het nu gaat om een camper of truck, wij verzorgen transport binnen heel Europa. Zo vervoeren wij o.a. voertuigen van fabriek naar dealer. Daarbij zijn wij gericht op de wensen van de klant. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over het verzorgen van uw transport.

Transport met eigen wagens en chauffeurs

Rodenburg verzorgd transport met eigen wagens en chauffeurs. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en werken volgens de geldende richtlijnen. Uw transport wordt verzorgd volgens wettelijke eisen en gewaarborgd volgens het ISO 9001/2008 certificaat. Wilt u een camper van de fabrikant naar de showroom laten vervoeren? Papier, glas of kledingcontainers laten ledigen? Wij denken graag met u mee en bieden passend transport. Ook kunnen wij uw goederenstroom organiseren.

Transport diensten

Als transport bedrijf verzorgen wij verschillende transport diensten. Zo vervoeren wij:

Maar ook transporten ten behoeve van recycling van glas, papier en kleding. Bekijk onze website en lees u hier meer over.

Maak a.u.b. uw keuze:

Rodenburg Transport B.V. logo
Rodenburg Transport B.V.
Transport met een specialistisch karakter
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring